Vær med på å skape framtiden

- gjør en karriere i Stavanger kommune

Stavanger kommune er en stor organisasjon som har ansvar for mange forskjellige oppgaver innenfor ulike fagområder. Kommunens variasjon og bredde i oppgaver og ansvarsområder gjør at det også er mange ulike muligheter til å utvikle seg personlig og gjøre faglig karriere.

Stavanger kommune prioriterer kompetanseheving. Som ansatt i kommunen har du derfor muligheter til personlig, faglig og yrkesmessig utvikling.

Godt lederskap utgjør grunnlaget for gode leveranser av kommunens tjenester. Stavanger kommune tilbyr opplæring for ledere og legger vekt på gode programmer for lederutvikling.

Tilbake til Stavanger kommunes fagområder.

I Stavanger kommune:

• har du normalt en prøvetid på 6 måneder
  • må du levere en politiattest ved ansettelse i en stilling som yter tjenester til barn eller til personer med utviklingshemming
  • vurderes konfidensiell behandling av søkere i hvert enkelt tilfelle

En sitter opp på gravemakinen og peker, ei ser opp på han i fører setter. Klar blå himmel. foto © 2006 Elisabeth Tønnesen