Vil du bli frivillig?

Frivillighet er en vinn-vinn-situasjon, både for den som bidrar og den som får hjelp. Det finnes mange muligheter for alle som vil gjøre en forskjell, og kommunen kan hjelpe deg i gang.

Gjør en forskjell - bli frivillig! (Foto: Shutterstock)

Det finnes alltid noen som trenger en håndsrekning, enten det er innen helse og omsorg, i arbeid med barn og unge, på festivaler og andre kulturarrangement, i idrettslag, i nærmiljøet, eller noe helt annet. Du bestemmer selv hvor du vil sette inn støtet, og hvor ofte du har lyst til å bidra. Det eneste som er sikkert, er at innsatsen din betyr noe - både for deg og for andre.

Kommunen som støttespiller
Stavanger kommune vil hjelpe til med å koordinere det frivillige arbeidet i byen. Vi skal støtte både deg som vil bidra, og deg som trenger en hjelpende hånd. På disse sidene kan du klikke deg videre til din nærmeste frivillighetssentral, eller finne kontaktinformasjon til folk som kan guide deg i riktig retning. De vil kunne gi informasjon hvilken type frivillig arbeid som kan passe for deg, enten det er arbeid innenfor en frivillig organisasjon eller det er som privatperson i en friere rolle. Frivillige foreninger og lag har også mulighet til å søke om tilskudd fra kommunen.

Lurer du på noe?
Har du spørsmål eller innspill? Ta kontakt med frivillighetskoordinator Atle Melangen, eller kontakpersonen i de ulike prosjektgruppene. Du kan lese mer om prosjektet og finne kontaktinformasjon under Prosjektorganisering.

 

Stavanger kommune, Øvre Kleivegate 15, postboks 8001, 4068 Stavanger,
Org.nr: 964 965 226

Tlf: +47 51 50 70 90

Ansvarlig redaktør: Kommunikasjonssjef Marianne Jørgensen

Nettredaktør: Tone Gaard
Nyhetsredaktør: Thomas Bore Olsen