Infomøte om etablererboliger

Det første feltet med etablererboliger kommer på Husabøryggen på Hundvåg i år. Vi arrangerer infomøte om boligene 18. januar.

HusabøryggenMålet med kommunen etablererordning er at innbyggere i Stavanger som ikke har eid bolig før, kan få anledning til å skaffe seg sin første bolig i lavblokk eller blokk til lavere pris enn markedspris. Forutsetningen er at de deltar i deler av klargjøringen av boligen selv. Etablererordningen er en videreføring av selvbyggerordningen, og det første feltet med slike etablererboliger kommer altså på Husabøryggen på Hundvåg i år. 

Informasjonsmøte
Stavanger boligbygg KF inviterer nå alle interesserte i etablererboligene  til informasjonsmøte 18. januar fra klokken 17.00 til 19.00. Møtet finner sted i første etasje i kommunens lokaler i Olav Kyrres gate 23. Følg med på Facebook-arrangementet for fortløpende informasjon. Hensikten med møtet er å informere om boligene på Husabøryggen og hvordan prosessen foregår med tanke på søking og tildeling. Det vil selvsagt bli muligheter for å stille spørsmål.

Husabøryggen
Det nye feltet på Husabøryggen består av 30 boliger som skal organiseres som et borettslag. Feltet består av et horisontaldelt leilighetsbygg med 18 treromsleiligheter på mellom 74 og 79,9 kvadratmeter. Dette henger sammen med et bygg med 12 fireroms vertikaldelte rekkehus på 135 kvadratmeter over to plan. Begge boligtypene er planlagt slik at de kan tilpasses etter hvert som behovene endrer seg. Går alt etter planen skal boligene ferdigstilles 29. april. Det åpnes for å søke i etterkant av informasjonsmøtet. 

 

 

Kontaktinformasjon
Har du spørsmål om nye boligfelt, hvordan du søker eller andre ting om etablererordningen? Sjekk ofte stilte spørsmål eller  les mer på nettsidene. Finner du ikke svar på det du lurer på kan du kontakte prosjektleder for etablererordningen, Rolf Robert Ness, på telefon 51 50 89 17 (kl 08-15). 


Sentralbord 51 50 70 90

Varsle om feil

Kart over Stavanger der det står: Fortell oss om stedsnavn

Stavanger kommune, Øvre Kleivegate 15, postboks 8001, 4068 Stavanger,
Org.nr: 964 965 226

Tlf: +47 51 50 70 90

Ansvarlig redaktør: Kommunikasjonssjef Marianne Jørgensen

Nettredaktør: Tone Gaard
Nyhetsredaktør: Thomas Bore Olsen