Kristin Fjeld-Eiken blir ny byggesakssjef

Kristin Fjeld-Eiken overtar stillingen som byggesakssjef i Stavanger kommune.

Fjeld-Eiken kommer fra stillingen som seksjonssjef ved Statens vegvesen, hvor hun også har gjennomgått vegvesenets lederutviklingsprogram.

Fjeld-Eiken har bakgrunn som jurist og har flere års erfaring som forretningsadvokat, i hovedsak med fast eiendom. Hun har erfaring med eiendomsutvikling og -transaksjoner, og har god kjennskap til plan- og bygningsloven. Videre har hun god kjennskap til kvalitet-, tilsyns- og kontrolloppgaver gjennom sitt nåværende arbeid, og har i tillegg vært engasjert i flere faglige styrer og utvalg.

- Jeg ser fram til å bli bedre kjent med Kristin. Hun har kompetanse, erfaring og kvaliteter som Stavanger kommune vil få stor nytte av, sier direktør for Kultur og byutvikling, Gunn Jorunn Aasland.

Kristin Fjeld-Eiken vil tiltre i stillingen 1. september, med forbehold om at dette aksepteres av nåværende arbeidsgiver.

Sentralbord 51 50 70 90

Varsle om feil