Søker krigsveteraner

Norges Veteranforbund for Internasjonale Operasjoner (NVIO) ønsker å komme i kontakt med personer som tjenestegjorde i Tysklandsbrigaden.

I 2017 er det 70-årsjubileum for Tysklandsbrigaden. Norges Veteranforbund for Internasjonale Operasjoner (NVIO) planlegger en markering på frigjørings- og veterandagen den 8. mai. I den anledning ønsker NVIO å komme i kontakt med personer som tjenestegjorde i Tysklandsbrigaden. Send en e-post til mail post@rogaland.nvio.no eller ring Gunnar Schanke på telefon 906 73 873 hvis du er i målgruppen eller ønsker å melde på personer som deltok i brigaden.

Medaljen for internasjonale operasjoner
NVIO ønsker å hjelpe personer som ikke har fått medaljen for tjeneste i internasjonale operasjoner med å få den tildelt.

Krav for å kunne tildeles medaljen er at vedkommende har tjenestegjort i internasjonale operasjoner i minimum seks måneder for Forsvaret i en eller flere operasjoner siden 1947.

Personer som tror de har krav på medaljen kan kontakte NVIO-Rogaland, og de vil hjelpe deg med å skaffe medaljen.

NVIO er Norges største interesseorganisasjon for militært personell som har deltatt i internasjonale operasjoner - og deres pårørende.

Sentralbord 51 50 70 90

Varsle om feil