Sykkelritt innom Stavanger søndag

Søndag 6. august går siste etappe av sykkelrittet Maserati Haute Route i Stavanger. Rittet går i en sløye i Madlamark/Ullandhaug-området.

Maserati Haute Route er et tre dagers prøvearrangement for et mulig større ritt i 2018. Rittet er for 40 inviterte deltakere som skal teste ut mulige traseer. OC Sport Switzerland/Tour des Fjords er arrangør.

Etappe 1 går fredag 4. august med fellesstart og mål på Tau.
Etappe 2 går lørdag 5. august med fellesstart i Lysebotn og mål på Nedrebøvegen v/Bue.
Etappe 3 går søndag 6. august med enkeltstart i Regimentsveien (ved Harald Hårfagre) og mål ved Ullandhaugtårnet. Se rutetrasè

Søndagens etappe i Stavanger går mellom kl. 09.00 og 10.00. Rytterne startes med 1 minutts intervall. Ingen veier blir stengt og trafikken reguleres av vakter. Trafikk kan bli holdt tilbake i enkelte kryss. Park- og veisjefen i Stavanger kommune har gitt arealtillatelse til gjennomføringa av rittet.

Sentralbord 51 50 70 90

Varsle om feil