To nye direktører ansatt i kommunen

Trude Marit Risnes blir direktør for innbyggerdialog, næring og kultur. Gunn Claire Westad blir direktør for området strategi og virksomhetsutvikling.

Trude Marit RisnesRisnes kommer fra stillingen som konsernsjef i Kronengruppen og har solid toppledererfaring fra både kulturliv og næringsliv. Risnes har også hatt lederstillinger i Nordea.

Gunn Claire Westad har til nå vært fagsjef for HR- utvikling i Stavanger kommune.

-Det er med stor glede jeg kan presentere to nye direktører i Stavanger kommune. Vi hadde mange og dyktige søkere til de to stillingene. Derfor er det svært gledelig at de vi mente var de best kvalifiserte til de to stillingene, valgte å takke ja. Jeg er trygg på at disse to vil bringe mye nytt og spennende inn i ledelsen av Stavanger kommune, sier rådmann Per Kristian Vareide.

Nye direktørområderGunn Claire Westad
Begge direktørstillingene er nyopprettet.
Direktøren for strategi og virksomhetsutvikling vil ha et samlet ansvar for kommunens strategi- og kontrollerfunksjoner innen økonomi, HR, kvalitet og internkontroll. Disse fagfunksjonene samles nå for å bedre det tverrfaglige samarbeidet, og vil gi en mer helhetlig virksomhetsstyring i kommunen.

Under direktørområdet innbyggerdialog, næring og kultur samles nå alle funksjoner og oppgaver som i særlig grad samarbeider eksternt. Direktøren vil få som oppgave å legge til rette for tett samspill og dialog med innbyggere, organisasjoner og næringsliv, men også med andre fagområder i kommunen. Kommunens arbeid med Smartby vil bli lagt til dette direktørområdet, sammen med innbyggerdialog og servicetorg, kultur, næring, internasjonalt arbeid og Kunnskapsbyen.

Sentralbord 51 50 70 90

Varsle om feil