Sommeraktiviteter for barn og ungdom

Stavanger kommunes sommerferietilbud til barn og unge mellom 6 og 16 år, Fiks Ferigge Ferie 2017, nærmer seg. Påmeldingen er i gang!

Fiks Ferigge Ferie-aktiviteter

- Årets program er som vanlig stappet med mye moro, mye latter, og mange glade barn. Vi håper at både små og store gleder seg og kjenner sommerfuglene i magen, sier fagleder Hege Benedicte Blom i Ungdom og fritid.

Som tidligere år blir det sommerleir på Vier, sommerskole i Lundsvågen og ferieklubb.

- Nytt av året er at ferieklubben har baser i alle bydeler. Det blir til sammen 16 ferieklubber å velge mellom, opplyser Blom.

Fiks Ferigge Feries mangeårige maskot og feriefikser, Reven Fiks, har en egen facebookside. Her legges fortløpende informasjon om sommerens aktivitetstilbud.

Fiks Ferigge Ferie er i første rekke for barn og unge bosatt i Stavanger, eller som går på skole i Stavanger.

Les mer om tilbudene på www.ungistavanger.no. Her finner du også elektronisk skjema for påmelding.

Påmeldingsfristen er 1. mai, lederne er klare, og vi håper at de aller fleste - små og store -  både gleder seg og kjenner sommerfuglene i magen!

Sentralbord 51 50 70 90

Varsle om feil