For tidlig født, gruppe for foreldre

Bilde brukt på kommunens informasjonsbrosjyre om for tidlig fødte barnNettverksgruppe
Helsestasjonen inviterer foreldre med for tidlig fødte barn til en nettverksgruppe for foreldre i samme situasjon.
Her utveksles erfaringer, og ulike fagpersoner informerer om aktuelle tema og gir veiledning/råd.

Informasjon om gruppene får dere av barnets helsesøster.

Tettere og tverrfaglig oppfølging
For tidlig fødte barn får en spesiell start på livet. Spenning, usikkerhet og ulike følelser kan prege mange foreldre både før og etter fødselen. Vi samarbeider derfor tett med andre om oppfølgingen av barnet og familien. Les mer om Stavanger kommunes oppfølging av for tidlig fødte barn.

Logo og visjon til Helsestasjons- og skolehelsetjenesten: For familiens helse og trivsel

Trykk på bildet og kom til siden hvor du kan finne ut hvilken helsestasjon du tilhører
           Finn din helsestasjon her