Gaver til Krisesenteret

Krisesenteret i Stavanger er svært takknemlig for innbyggernes givervilje. Vi har en stiftelse hvor det er mulig å gi pengegaver til våre brukere. Dette er en helt annen juridisk enhet enn den kommunale virksomheten, og er derfor adskilt fra vårt driftsbudsjett.

Pengene som kommer inn til stiftelsen blir brukt på aktiviteter og nødvendigheter til våre brukere og deres barn. Mange som kommer til et Krisesenter er i en akutt situasjon og får hjelp til å komme seg på beina økonomisk. I mellomtiden ønsker vi på Krisesenteret å kunne bidra med å gi brukerne og deres barn positive opplevelser i form av for eksempel felles middagskvelder, turer og annet. Eksempler på hva pengene blir brukt til er for å kunne opprettholde barnas normale aktiviteter (som bursdagsgaver, ny sekk til skolestart og lignende), mulighet til å støtte norskundervisning for kvinner som har uavklart status fordi de er utsatt for vold fra en ektefelle, og andre tiltak som kan være en hjelp i en vanskelig livssituasjon.

Dersom du ønsker å støtte oss i dette formålet, ta kontakt med lederen av stiftelsen på inger@stavanger.kommune.no

 

Leker, klær og møbler:

Krisesenteret vil takke alle som har bidratt og ønsker å bidra med brukte klær, leker og møbler, men vi har dessverre ikke mulighet til å ta i mot dette lenger. Årsaken er at Krisesenteret for tiden er i en omleggings- og flytteprosess og ikke har kapasitet til å motta. Vi vil oppfordre de som ønsker å gi å ta kontakt med frivillige organisasjoner eller asylmottak eller lignende.

Sentralbord 51 50 70 90

Varsle om feil

Stavanger kommune, Øvre Kleivegate 15, postboks 8001, 4068 Stavanger,
Org.nr: 964 965 226

Tlf: +47 51 50 70 90

Ansvarlig redaktør: Kommunikasjonssjef Marianne Jørgensen

Nettredaktør: Tone Gaard
Nyhetsredaktør: Øyvind Berekvam