Men er det vold da?

Krisesenteret i Stavanger gir et tilbud til alle som er utsatt for vold, uansett hvilken type vold det er snakk om.

På Krisesenteret vet vi at det kan være vanskelig å definere de vonde hendelsene man kan oppleve som vold. Gjerne det er hendelser du er usikker på om kan defineres som vold, eller om Krisesenteret er en plass som kan ha tilbud til deg.

Dersom dette er tilfelle for deg, vil vi oppfordre deg til å ta kontakt med oss. Du kan ringe oss, eller du kan sende oss en e-post dersom du heller ønsker det.

Hvis du er usikker på om det du opplever er vold, kan skjemaet under være en hjelp for å finne ut av dette. For hjelp til å finne ut av hva du kan gjøre med situasjonen din, ta kontakt med oss på Krisesenteret.

Identifisering av volden

Sentralbord 51 50 70 90