Mer om vold i nære relasjoner

Det finnes flere gode sider med informasjon om vold i nære relasjoner

Stavanger Kommune har en egen samleside om vold og tvang, med linker til relevante hjelpeinstanser

Det er opprettet en ny nasjonal veiviser om vold og overgrep, med masse nyttig informasjon for voldsutsatte, deg som møter voldsutsatte i jobben din, eller deg som pårørende til en voldsutsatt. Dinutvei.no har også linker til en rekke veivisere og annen nyttig informasjon. Siden har også en spørsmålstjeneste hvor du kan stille spørsmål helt anonymt.

Politiet har sist høst lansert en kampanje på sidene hvorlite.no. Her kan du blant annet ta en test for å se om du er i risikogruppen for å være voldsutsatt eller voldsutøver. Det kan være vanskelig å identifisere seg som voldsutsatt. Men ingen skal behøve å føle seg utrygg i sitt eget hjem. Hvor lite skal du finne deg i?

Dinutvei.no

Sentralbord 51 50 70 90