Collection scheme for bulky waste

The municipality of Stavanger is offering the residents a kerbside collection scheme for bulky waste.

Grovavfall stablet.

Bulky waste is waste that is not easily disposed of in ordinary dustbins or via waste disposal chutes to underground containers.

Place you booking at hentavfall.no and chose a date. Please read the guide for more details before placing your booking.

After booking, a date for collection will be confirmed. The bulky waste must be placed at the roadside, preferably on your own property, at the earliest the night before the agreed collection day and no later than 07.30 on collection day. You are responsible for your waste until it has been collected.

Logo for reparasjonskafeer i Stavanger og Sandnes.

Tøybleiekampanje

vof logoTømte vi ikke dunken din?
Meld fra på VOF ved manglende tømming eller andre avvik som gjelder renovasjon.