Collection scheme for garden waste

The municipality of Stavanger is offering the residents a kerbside collection scheme for garden waste.

Mann klipper grener.Garden waste includes plant material from household gardens and outdoor areas, suitable for composting.

Make you order at hentavfall.no and choose a date. Please read the guide for more details before you make your booking.

After booking, a date for collection will be confirmed. The garden waste must be placed at the roadside, preferably on your own property, at the earliest the night before the agreed collection day and no later than 06.30 on collection day. You are responsible for the waste until it has been collected.

Logo for reparasjonskafeer i Stavanger og Sandnes.

Tøybleiekampanje

vof logoTømte vi ikke dunken din?
Meld fra på VOF ved manglende tømming eller andre avvik som gjelder renovasjon.