Sterk og stødig månedens frivillig i mai

De frivillige instruktørene og tilretteleggerne i Sterk og stødig er Månedens frivillig i mai 2016.

Bilde av instruktørene i Sterk og stødig, ti stykker arm i arm.

Hanne, Sølve, Bodil, Gjertrud, Else, Marie, Krisztina, Janet, Toril og Ingeleiv. Gerd mangler på bildet.

Denne buketten gir seniorer en times gratis treningstilbud hver uke på Vassøystuå, i Storhaughallen, på Øyahuset, i Hetlandshallen og i Timoteiveien. Treningen har fokus på styrke og balanse.

Godt treningstilbud for eldre
Sterk og stødig er et glimrende treningstilbud for seniorer som sliter med å stå på en fot i dusjen eller gruer for glatte fortau om vinteren. Alle instruktørene har fått opplæring av kommunens fysioterapeuter som et ledd i satsingen på fallforebyggende arbeid blant hjemmeboende eldre i Stavanger. Tilbudet gjennomføres i samarbeid med frivilligsentralene og frivillighetskoordinator.

Møteplass
Etter treningen tilbys et enkelt måltid til kostpris. Sterk og stødig blir dermed også en møteplass for nye vennskap og en plass å høre til i nærmiljøet. Tilbudet følger skoleruta. Treningstilbudet kan utvides til flere bydeler parallelt med opplæring av nye instruktører.

Nytt instruktørkurs
Nytt instruktørkurs på dagtid onsdag 24. august, torsdag 25. august og torsdag 1. september. Interesserte bes ta kontakt med frivillighetskoordinator Atle Melangen i Stavanger kommune på tlf. 51 91 38 48 eller epost atle.melangen@stavanger.kommune.no