Slåtthaug sykehjem

 

Birte Lamo Kristensen

 

Sykehjemmet eies og drives av Stavanger kommune. Sykehjemmet ble åpnet i 1986 og har 54 beboere. Det er også et dagsenter i tilknytning til sykehjemmet, som er åpent hver dag mandag til fredag.

Sykehjemmet ledes av Birte Lamo Kristensen.

Vi har opparbeidet en flott sansehage i tilknytning til sykehjemmet, hvor det er mulighet for å ta en tur ut og se på de fine blomstene eller smake på plommene fra plommetreet. Her er det også en flott steinbukk og det er plassert fine relieff på steiner rundt i hagen. Sansehagen er til stor glede for alle.

  .Benk i sansehagen

 

Sykehjemmet har egen aktivitør som driver aktivitetstilbudet ved sykehjemmet. Noen av de mange tilbudene er fredagstreff, lesetime, gutteklubb og mye mer. Alle pasienter ved sykehjemmet har egen aktivitetsdosett, noe som sikrer et individuelt aktivitetstilbud. Vi får god hjelp av de mange frivillige ved sykehjemmet blant annet til bussturer, frokostverter og turvenn.

 Sykehjemmet har en egen minibuss som er til stor glede for pasientene, og som gjør det mulig å ta turer i Stavanger og omegn. Denne driftes av innsamlede midler, blant annet en basar hver høst.

Miljøfyrtårn
Sykehjemmet er godkjent som miljøfyrtårn og har en bevisst miljøvennlig drift.

Beliggenhet
Slåtthaug sykehjem ligger like utenfor Stavanger i Madla bydel, ca. 10 minutter med buss fra sentrum. Sykehjemmet har gode bussforbindelser til og fra sentrum.

Stavanger kommune, Øvre Kleivegate 15, postboks 8001, 4068 Stavanger,
Org.nr: 964 965 226

Tlf: +47 51 50 70 90

Ansvarlig redaktør: Kommunikasjonssjef Marianne Jørgensen

Nettredaktør: Tone Gaard
Nyhetsredaktør: Thomas Bore Olsen