Om Internasjonalt vaksinasjonskontor

Vi er fire personer som står for den daglige driften av kontoret: En blid og imøtekommende sekretær i resepsjonen og tre helsesøstre (sykepleiere med spesialutdanning i forebyggende helsearbeid) som utfører konsultasjonene.

Helsesøstrene har mange års erfaring innen reiserådgiving og vaksinasjon. Alle har reist en god del selv og fagleder har den internasjonale eksamenen "Certificate in Travel Health".

På Internasjonalt Vaksinasjonskontor er vi et godt og samkjørt team. Vi ønsker å strekke oss alle fire for å gi deg en god service, slik at du kan legge ut på reisen din best mulig forberedt.

Internasjonalt Vaksinasjonskontor er en kommunal tjeneste. Smittevernoverlegen i Stavanger kommune er den medisinskfaglig ansvarlige.

Vaksinasjonskontoret
Epost: vaksinasjonskontoret@