Betaling/faktura

Du må betale egenandel for behandling ved legevakten, samt for bandasjer, medisiner og annet utstyr som blir brukt. Stortinget fastsetter størrelsen på egenandelen og for materiellet.

For personer med frikort, barn under 16 år, personer som avtjener førstegangstjenesten i militæret og gravide som må ha konsultasjon i forbindelse med svangerskapet er selve konsultasjonen gratis, men alle må betale for bandasjer, medisiner og annet utstyr som blir brukt.

Legevakten har betalingsautomat på venterommet. Det er også mulig å betale kontant eller få med faktura. De som forlater legevakten uten å betale får automatisk tilsendt faktura i posten.

Pasienter som får tilsyn av lege i ambulansen og kjøres direkte til sykehuset får giro tilsendt i etterkant. Legen rykker ut sammen med ambulanse ved alvorlig sykdom/ulykke.

Spørsmål om faktura besvares tirsdag og torsdag kl. 12.00-14.00.

Stavanger legevakt
Armauer Hansens vei 30
4011 Stavanger
epost:SLV@stavanger.kommune.no
(ikke send spørsmål om helse/sykdom på mail)
(51 51 02 02)
Kart

OBS! Hoveddøren til legevakten er stengt fra 23.00-07.00. Pasienter bes bruke porttelefon med kamera og toveiskommunikasjon.