Dette mener folk om turveien Strømvig - Breivig

Turveien fra Strømvig til Breivig ble kåret til Stavangers beste friområde i Friluftslivets år 2015.

Selve turveien er vel to og en hav kilometer lang, og går innom små grønne perler som Godalen badeplass, Ramsvik og Emmausstranden. Dette mente folk som nominerte turveistrekningen til byens beste friområde:

Fantastisk natur langs sjøen, ingen trafikk-lyder, bare fantastisk fint.

Anne Junie

Friområde på StorhaugHer er det strand, berg, fjord og vik. Små stier i skog og eng og stor turvei for vogn og sykkel. Her er et av de få stedene i Stavanger du kan høre fuglene uten sus av trafikk i bakgrunnen. Her kan du sitte på teppet ditt, eller en benk, barn kan fange krabber og bade eller klatre i trær. Av og til kommer hester forbi og rett ved kan en la hunden springe fritt i inngjerdet område. Menge liker å jogge opp og ned i den kuperte grusstien. Her åpner fjorden seg og nydelige fjell kan ses langt avgårde.

Cecilie Selvik

Denne turstien har de vakreste områdene i Stavanger. Nevner i fleng: Breivik, Egelandsparken, Emmaus badeplass, Ramsvik, Rosenli. Ramsvik og Rosenli kolonihage.

Kirsten Landen

Tilgjengelig for alle, sentralt, hav, himmel og utsikt, turgåing, jogging, hundelufting, bading, fisking, romantisk sverming, grilling, kun nytelse, bare hyggelig mennesker, de fleste i Stavanger har gode barndomsminner fra sommerdager i Godalen, en fantastisk soloppgang, frodig og grønt, stille og sjelfullt. Knauser og fjell og grønne enger. Her kjennes det godt å være.

Ellen Grethe Trædal

Nord-Europas vakreste tursti forbi Godalen badeplass. Ett eventyr for små så vel som store.

Sven J. Waldmann

I Godalen bader folk hele året. Foto: Sten SolbergGodalen blir brukt som badepass hele året!

Svein Egil Klungtveit

Turstien langs hele Storhaug er fantastisk. Det er utrolig variert og går fra strand og klipper til vill skog. Her møter en alltid noen kjente og en kan ofte se ville dyr

Ina Tvedt Solberg

Det er et område som har alt. Godt terreng å gå og løpe i. Det er utsikt til sjøen. Gode dufter fra skog og sjø. Og har grillplasser og badeplasser. Helt unik. Mitt drømmested å ferdes både sommer og vinter.

Thor Ove Carlsen

emmausstranda- Så har du skogen - med trollskogaktige partier, klatretrær, turstier og utkikkspunkt. - Og Emmausstranda - en av Storhaugs virkelige nye møtesteder, med en herlig badebukt for de små, svaberg for de større, griller til fri benyttelse.

Andreas Vollan

Fantastisk å få gå langs sjøen og ta kaffi pausen i Emmausbukta. Her treffer du barn fra barnehagene i området og er du ekstra heldig er beboerne på Rosendal sykehjem også på tur med sjøen.

Chersti Laland

Tur for alle, store og små! Stimuler sansene, ta turen langs sjøen! Må bare oppleves!

Eivin Helgerud

Kampanjebilde 52 hverdagsturer

kampanje: Vi bruker ikke sprøytemidler

Forsiden av kommunedelplanen

Stavanger kommune, Øvre Kleivegate 15, postboks 8001, 4068 Stavanger,
Org.nr: 964 965 226

Tlf: +47 51 50 70 90

Ansvarlig redaktør: Kommunikasjonssjef Marianne Jørgensen

Nettredaktør: Tone Gaard
Nyhetsredaktør: Øyvind Berekvam