Turkort for 52 hverdagsturer

Vil du samle på hverdagsturer og vinne premier? Da trenger du turkortet.

Turkort 2013På turkortet skriv ned hverdagsturene etter hvert som du går dem. Når du har gått 30 turer kan du kjøpe 52 hverdagsturer sin kopp til  150 kroner og være med i trekningen av gavekort på 1000 kroner.

Har du klart å gå alle 52 turene, er du med i trekningen av et opphold for to personer med kost og losji på Haukeliseter eller Preikestolen fjellstue, eller et gavekort på kr 5000,-.

V trekker vinnerne en gang i året, men du kan kan samle turer over flere år før du leverer inn kortet.

Hvor får jeg turkortet?
Turkortet henter du i Servicetorget til Stavanger kommune i Olav Kyrres gate 23 eller i tursenteret til Stavanger Turistforening i Kannik, i undergangen ved Rogaland teater.

Hvor sender jeg mitt utfylte turkort?
Ferdig utfylt kort sender du til til Stavanger Turistforening, Postboks 239, 4001 Stavanger, eller stikk innom med det i tursenteret i Kannik.

Når er innleveringsfristen?
Fristen for å levere turkortet er 31. januar hvert år.

Logo 51 hverdagsturer, med rød T

VISSTE DU AT du kan være med oss på hverdagstur med turleder hver onsdag?

Alle turene er merket med røde T-er. Ta gjerne med kart også.

Litt niste kan være greit å ha med. Du finner alltids en benk, en stubbe, ei strand eller annet sted for en rast.

Ta avfall med deg hjem til kildesortering.

Bruk hundepose, respekter båndtvangen.

Vil du melde om feil og mangler på turene, i friområdene eller andre offentlige områder? Bruk VOF (Varsle om feil).

Vil du ha hverdagsturene på GPS? Last ned GPX-filer.

Nyhetsredaktør: Øyvind Berekvam