Aktiviteter for barnehager og skoler
på Ullandhaug økologiske gård

Som tidligere år tilbyr Ullandhaug økologiske gård ulike opplegg for små og store barn og ungdommer gjennom vekstsesongen. Programmet går fra 18. mai og fram til 15. september.

• Bilde av barn og voksne fra Solvang barnehage som hesjer høy på Ullandhaug økologiske gård i StavangerDe yngste barnehagebarna (1-3 år) får tilbud om «gårdsvandring» og mating av dyrene. Max. 25 barn og tilstrekkelig med voksne pr. gruppe - pris kr 200 for hele gruppen.
  • De eldre i barnehagen og SFO-elever får være med på sesongens aktiviteter i en mer pedagogisk ramme – høner, egg og ville vekster; hesjing av høy; Poteter; Korn og brød. Se informasjon i vedlegget. Det må ikke være mer enn 25 barn i gruppen, og tilstrekkelig med voksne. Prisen for dette er kr 500 pr. gruppe.
  • Elever på ungdomstrinnet, på videregående skole og på universitet/høyskole kan lære om sammenhengen mellom livet i jorda, livet i maten og livet i mennesket, og lage en liten snack av råvarer fra gården. Opplegget passer både til Mat og helse-faget på 9. trinn, til elever i Restaurant- og matfag, til lærerstudenter og generelt til naturfagundervisningen. Det koster kr 750 pr. klasse.

Påmelding direkte til gården v/daglig leder Anita Middelthon, tlf. 9162 5376.

Førstemann til mølla – det kan bli fullbooket!

Last ned oversikt over undervisningstilbudet på Ullandhaug økologiske gård (pdf).

Les mer om gården på nettsiden deres.

Sentralbord 51 50 70 90

Varsle om feil