Sterling White Halibut
Fra de dype, klare fjordene i Ryfylke kommer kveite av ypperste kvalitet.
Sterling White Halibut, med base i Hjelmeland, er verdens største produsent av atlantisk kveite og leverer bærekraftig sjømat til matelskere over hele verden. Sterling setter bærekraft og kvalitet i høysetet. Alle anleggene deres er elektrifiserte, og fisken vokser under nøye kontrollerte forhold som sikrer både god helse og fantastisk smak. Som den eneste aktøren i verden som eier hele verdikjeden – fra stamfisk og egg til ferdig pakket fisk – garanterer Sterling full kontroll og kvalitet i alle ledd. Dette er en nøye prosess som tar opptil fem år for å levere den perfekte kveite.
Stavanger, kjent som en av Norges fremste matdestinasjoner, er hjem til et blomstrende matmiljø med mange førsteklasses restauranter. Flere av disse serverer Sterling White Halibut AS’ kveite på sine menyer – et klart bevis på fiskens høye kvalitet. Sterlings kveite har også gjort seg bemerket på prestisjefylte kokkekonkurranser som Bocuse d’Or, Nordisk kokkemesterskap, Årets kokk, NM i Kokkekunst og Norgescup for kokkelærlinger – som årlig arrangeres i Stavanger.
Kontaktinformasjon
Stine Honoré
prosjektrådgiver Stavanger 2025
- Mobil:
- 906 38 492
- E-post:
- stine.honore@stavanger.kommune.no